Service

Vroeger was het reclamebureau zowel het creatieve brein achter de campagne als verantwoordelijk voor de mediakeuze. Veranderingen in het medialandschap hebben er echter toe geleid dat media-afdelingen van reclamebureaus de taak van zelfstandig bureau op zich namen. Zij specialiseerden zich in de inkoop van mediaruimte en gaven advies over het juiste medium voor een bepaalde doelgroep. En zo ontstond het mediabureau!

Outdoorplanners is een onafhankelijk mediabureau, gespecialiseerd in buitenreclame, van A tot Z. Wij zijn geen onderdeel van een bureaunetwerk en werken op campagnebasis. Wij binden je dus niet aan langlopende contracten, wat betekent dat we bij iedere campagne weer, met veel trots en plezier, ons uiterste best voor je doen!

Wij bieden begeleiding vanaf de kennismaking. Wanneer de wensen nog niet geheel in kaart gebracht zijn kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de conceptontwikkeling, of met een stuk strategiebepaling, wanneer doelstellingen reeds zijn gevormd en de daar op aansluitende buitenreclamecampagne ontwikkeld moet worden. Maar ook denken wij met je mee wanneer er buitenreclame toegevoegd dient te worden aan een al ontwikkelde of reeds lopende campagne.

Van actiematige nationale campagnes tot aan volledige city take-overs, en van begeleiding rondom een langdurige stopperovereenkomst tot het verzorgen van jouw local store marketing, waarbij wij in staat zijn om alleen de allerbeste objecten rondom jouw store te selecteren. Waar je onze hulp ook bij nodig hebt op het gebied van buitenreclame - Outdoorplanners does it all!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier of bel naar +31 (0)85 0605 290

Verkenning

Wij maken graag eerst persoonlijk kennis met je. We zijn van mening dat het belangrijk is dat we weten wie het gezicht achter de campagne is, en dat we begrijpen wat jouw verwachtingen, ideeën of wensen zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we je graag met passie over ontwikkelingen en trends in buitenreclame en kijken we samen naar wat Outdoorplanners voor jou kan betekenen.

Verdieping & vormgeving

Wij gaan vervolgens met jouw briefing aan de slag, en ontwikkelen binnen enkele dagen een campagnevoorstel. Hierbij bieden we eventueel enkele variaties aan.

Naast de input die wij krijgen van de vele specialisten op het gebied van buitenreclame die Nederland rijk is, maken wij ook gebruik van softwarepakket CAFAS van Het Buitenreclame Onderzoek. Hiermee kunnen we op bijna elk gewenst niveau bereikcijfers aanleveren waarmee we inzicht krijgen in het daadwerkelijke bereik van een campagne voor een specifieke doelgroep of regio, en de daarbij behorende contactfrequentie.

Portal

Wij bieden campagnevoorstellen aan via onze online portal. In deze omgeving kan je alle data terugvinden over de ontwikkelde campagnes en zo ook over eerder ontwikkelde campagnevoorstellen. Denk hierbij aan locaties, tarieven en beeldmateriaal van de geselecteerde objecttypes, maar ook aan bereikcijfers van de geselecteerde netwerken, of passantenaantallen van selectieve locaties.

Tevens interessant is dat de online portal van Outdoorplanners binnen no-time kan worden omgezet naar de look-and-feel van jouw organisatie. Indien gewenst verdwijnen wij in dat geval naar de achtergrond en zetten de relatie als stille toeleverancier voort.

Inkoop & ontzorging

Uiteindelijk spreken we het campagnevoorstel zorgvuldig met je door. Wanneer alles duidelijk en naar tevredenheid is, en groen licht wordt gegeven voor het door ons ontwikkelde voorstel, gaan wij over tot de definitieve inkoop voor jouw campagne. Ook de verdere afwikkeling hierna wordt zorgvuldig door ons gecoördineerd.

Het enige wat er vanuit jou als cliënt dan nog dient te gebeuren, is digitaal het materiaal van de betreffende campagne aanleveren. Wij begrijpen als geen ander wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een effectieve poster of spot. Zelfs de kleinste details kunnen cruciaal zijn en we zullen je dan ook altijd met de nodige feedback voorzien wanneer dat nodig is. Zoals altijd denken wij graag met je mee, en gaan we enkel en alleen voor het beste resultaat.

Uitvoering

Nadat de plannen concreet zijn gemaakt en jouw campagne letterlijk op straat hangt, zorgt Outdoorplanners tevens voor procesmanagement. Wij controleren de uitvoer, we leveren bewijsvoering aan en we zorgen voor een gezamenlijke tevredenheid. Ook bij ons geldt: de klant is koning en met minder dan het beste nemen wij geen genoegen.

Wanneer we in de toekomstig vaker gaan samenwerken zullen wij opdrachten uitvoerig evalueren en, waar nodig, vernieuwen. Of we nou spreken over vaak terugkerende periodieke campagnes, of die eenmalige selectieve locatie, voor ons staat jouw tevredenheid voorop. We hopen dan ook dat je aan ons zal denken wanneer buitenreclame weer onderwerp van gesprek is.

Buitenreclame is een fantastisch medium, en wij helpen je hier graag mee!

Merken waarvoor wij werken

2020 | Zeno